VIII Конференція DIS Baltic Arbitration Days

Ми з радістю запрошуємо вас відвідати щорічну конференцію, яка відбудеться 13-14 червня 2019 у старовинному місті Рига, в Латвії.


Протягом своєї 7-річної історії, конференція отримала широке визнання серед арбітражних професіоналів країн Балтики та завоювала прихильність спеціалістів напрямку вирішення спорів з усього світу.

Цього року, конференція зосередить увагу на таких країнах як Естонія, Фінляндія, Російська Федерація та Україна та основних трьох темах:
Арбітражні спори у сфері будівництва та закупівель;
Поточні події пов’язані з BREXIT та ЄС;
Інвестиційний арбітраж
.

Із програмою заходу можна ознайомитись тут

Дізнатись більше про захід та зареєструватись можна тут

Окрім дискусій, конференція включає і розважальні заходи, такі я к тур містом Рига, святкова вечеря в Юрмалі та поїздка на човні річкою Західна Двина. Для учасників, які подорожують подружжям заплановано мистецький тур 14 червня.

Судді Державних судів, а також викладачі та студенти з державних університетів всіх країн можуть безкоштовно брати участь у сесіях конференції. За запитом доступні стипендії для покриття вартості проїзду.

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи