Органи УАА

Загальні збори

Загальні збори членів Асоціації є вищим керівним органом Асоціації та мають право вирішувати будь-які питання, пов’язані з діяльністю Асоціації.

 

Правління

Правління є постійно діючим керівним органом Асоціації, складається з щонайменш трьох, але не більше дев’яти осіб і приймає рішення з усіх питань, які не віднесені до виключної компетенції Загальних зборів та Президента.

 

Президент

Президент керує діяльністю Асоціації. Він обирається Загальними зборами строком на чотири роки і є вищою посадовою особою Асоціації. З метою підвищення ефективності управління Асоціацією, Президент з числа членів Правління може обирати заступників (Віце-Президентів).

 

Олена Перепелинська- партнер, голова арбітражної практики в СНД міжнародної юридичної фірми INTEGRITES, дійсний член англійського Королівського інституту арбітрів (FCIArb).

 

 

 

 

Генеральний секретар

 

Сергій Уваров - партнер практики Вирішення транскордонних спорів в міжнародній юридичній фірмі INTEGRITES

 

 

 

 

 

 

 

До Правління Асоціації входять:

 

Анна Гіяр Сажко - юрист практики міжнародного арбітражу у Shearman & Sterling, Париж. Має досвід роботи в міжнародних арбітражах з регламентами ICSID, UNCITRAL, SCC та ICC, приділяючи особливу увагу Україні та регіону СНД. Анна допущена до адвокатської практики в Україні та Франції, говорить англійською, французькою, російською та українською мовами. Анна відзначена виданням Who's Who Legal як «майбутній лідер» в арбітражі у 2021 та 2022 роках. Також Анна стала переможцем конкурсу Lexology Client Choice Award 2021 в області арбітражу - Франція.

 

 

 

Олександр Друг 

 

 

 

 

 

 

 

Марія Костицька 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Маркіян Мальський – доктор юридичних наук, адвокат, MCIArb, спеціалізується на вирішенні спорів, зокрема, міжнародному комерційному арбітражі. З 2008 року  працює в юридичній фірмі Arzinger, де з 2012 році є партнером та співголовою практики вирішення міжнародних спорів. Має великий досвід у вирішенні корпоративних спорів в енергетичному секторі, договірних спорах, спорах щодо нерухомості та будівництва, виконання іноземних рішень та арбітражних рішень, операцій з нерухомістю та M&A. Пан Мальський часто виступає на міжнародних конференціях, є автором 4 книг та численних статей про вирішення спорів. Вільно володіє англійською, німецькою, польською, російською та українською мовами.

 


 

Олексій Маслов – старший юрист практики вирішення спорів AVELLUM. Олексій спеціалізується на міжнародному комерційному та інвестиційному арбітражі та транскордонних спорах. Він представляє клієнтів у арбітражних провадженнях за регламентами ЛМАС, МТП, ТПС, МКАС при ТПП України, ЮНСІТРАЛ та МЦВІС. Олексій також має значний досвід у корпоративному праві та трансакціях злиття і поглинання.

 

 

 

 

 

Марія Пучина 

 

 

 

 

 

 

 

Ревізор

Контроль за фінансовою діяльністю Асоціації здійснює Ревізор.

 

  •  

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи

Немає заходів у наступні 30 днів
Немає заходів у наступні 30 днів