Результати конкурсу письмових робіт

18 квітня 2017 року було проведено урочисте нагородження за результатами IV Всеукраїнського конкурсу письмових робіт з міжнародного комерційного арбітражу, яке відбувалося в офісі АО «Астерс». Оголосити результати та привітати переможців були запрошені Олена Перепелинська, президент Української Арбітражної Асоціації та Ярослав Петров, Генеральний секретар та Член Правління УАА.

Всеукраїнський конкурс письмових робіт з комерційного арбітражу – це щорічний  англомовний конкурс, який проводиться Лігою студентів Асоціації правників України та Українською Арбітражною Асоціацією.

Цього року учасники конкурси розкривали в письмових ессе тематику сучасних проблем етики в міжнародному арбітражі та показали високий рівень знань та ерудованості у цій сфері.

За результатами конкурсу:

Перше місце посів Євгеній Ганжа та набув можливість пройти оплачуване стажування протягом одного місяця в МЮФ INTEGRITES за напрямком «Вирішення спорів» та отримав грошову премію у розмірі 2,000 грн. та право стати кандидатом у члени ГО «Українська Арбітражна Асоціація» без сплати вступного та щорічного внесків;

Друге місце посіла Олександра Полякова та набула можливість пройти безоплатне стажування протягом одного місяця в провідній українській юридичній фірмі за напрямком «Вирішення спорів» та отримала грошову премію у розмірі 1,000 грн. та право стати кандидатом у члени ГО «Українська Арбітражна Асоціація» без сплати вступного та щорічного внесків.

Третє місце посіли Юлія Іванків та Кур’ян Марія, які в якості винагороди отримали літературу з міжнародного комерційного арбітражу та право стати кандидатом у члени ГО «Українська Арбітражна Асоціація» без сплати вступного та щорічного внесків.

Ми щиро вітаємо переможців конкурсу та бажаємо їм подальшого професійного розвитку!

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи

Немає заходів у наступні 30 днів