Міжнародні змагання з міжнародного комерційного арбітражу ім. Віллема С. Віса

Метою міжнародних змагань з міжнародного комерційного арбітражу ім. Віллема С. Віса (Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot) є заохочення вивчення міжнародного комерційного права та арбітражу для вирішення міжнародних спорів через його застосування до конкретної проблеми клієнта. Змагання складається з надсилання письмових меморандумів перед змаганнями у визначені дати для обох сторін спору. Етап усних аргументів змагання щорічно проводиться у Відні, Австрія.

Змагання організовуються Асоціацією з організації та популяризації міжнародних змагань з комерційного арбітражу ім. Віллема С. Віса. Його членами є університет Пейс (Pace University), Квін Мері (Queen Mary), Стокгольмський університет (Stockholm University), університет Відня (University of Vienna), тощо.
За додатковою інформацією перейдіть за посиланням: http://www.cisg.law.pace.edu/vis.html.

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи