Вирішення міжнародних спорів: розбіжності на користь зближення?

Місце проведення
Aula Senacka Collegium Novum UJ

Golebia 24
Krakow 31-007
Poland

Ця конференція націлена на вивчення складнощів і амбівалентності управління спорами і ефективного вирішення спорів через арбітраж і АВС (альтернативне вирішення спорів) в контексті глобального міжнародного бізнесу.

Досліджуючи поширені та актуальні теми шляхом обговорення і предметних досліджень, учасники будуть виходити за межі поточних обставин справи, щоб розглянути більш широкий контекст врегулювання спорів в Центральній і Східній Європі. Учасники отримають цінні знання, якими повинні володіти АВС-практики, щоб бути успішним у галузі вирішення спорів та ефективного управління спорами.

Цільова аудиторія

  • Всі місцеві, регіональні та міжнародні фахівці, задіяні в міжнародному арбітражі та медіації, адвокати, арбітри і посередники
  • Штатні адвокати, юридичні та бізнес консультанти
  • Вчені, що спеціалізуються в галузі міжнародного і комерційного права

Реєстрація

Будь ласка, відвідайте www.mediujmy.pl/en/icc-uj-conference/

Співорганізатори

Міжнародний арбітражний суд при Міжнародній торговій палаті (МТП) і факультет Права і Адміністрування Ягеллонського університету в Кракові.

З більш детальною інформацією можна ознайомитись у програмі конференції.

 

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи