Ми раді повідомити, що LCIA починає прийом заявок до наступної програми стажування

Програма стажування:
Це стажування проходитиме з 1 вересня 2014 по 27 лютого 2015. Стажер отримає стипендію в розмірі £ 1600 на місяць.

Стажер виконуватиме роль наукового співробітника. Його(її) обов'язки включатимуть допомогу в юридичних та статистичних дослідженнях, пов’язаних зі справами  LCIA,  і загалом  в галузі міжнародного комерційного арбітражу, а також допомога команді  у веденні справ,  та час від часу , інші адміністративні  завдання, пов'язані з арбітражем LCIA.

LCIA шукає випускника зацікавленого в міжнародному арбітражі, з відмінною успішністю, і добрим володінням англійською мовою. Інші мови та досвід роботи не потрібні, але будуть перевагою. Всі заявники повинні мати право на роботу у Великобританії, на базі тимчасового дозволу на роботу (який повинен бути отриманий самостійно) або іншим чином. Стажування передбачає повний робочий день.

Заява на участь:

Якщо ви хочете подати заяву на участь, будь ласка, увійдіть в свій аккаунт YIAG за посиланням  і натисніть «Apply» у меню зліва нижче «Internship».

Вам буде запропоновано завантажити лист-заяву та резюме. Заявки мають бути подані до 12 опівночі за лондонським часом 18 липня 2014. Приймаються тільки онлайн-заявки. Заявки, відправлені будь-яким іншим способом, не розглядатимуться. Не варто включати рекомендаційні разом із вашою заявою.

Відібрані кандидати будуть запрошені на інтерв'ю по телефону, і повідомлені про результати до кінця серпня 2014 року.

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи

Немає заходів у наступні 30 днів