Арбітраж під час міжнародних конфліктів

У Варшаві зберуться найавторитетніші арбітражні юристи з усього світу, щоб обговорити практичні складнощі для міжнародного арбітражу під час міжнародних конфліктів. Враховуючи нинішню геополітичну ситуацію і останні вкиклики, включаючи Крим, Тимор-Лесте, Косово, арбітражні юристи стикаються з великою кількістю специфічних теоретичних і практичних питань в сфері міжнародного арбітражу, які й будуть предметом дискусії на конференції "Арбітраж під час міжнародних конфліктів "в кінці травня.

Час і дата: 27 травня 12:00-16:30 CET

Місце проведення: Pałac Prymasowski, 13-15 Senatorska Str., Варшава

Всесвітньо визнані арбітражні практики з провідних юридичних фірм, у тому числі Clifford Chance, Cohausz & Florack, Dechert, Freshfields, K&L Gates, Luther, Sayenko Kharenko, WilmerHale и Winston&Strawn, поділяться своїм баченням на актуальні проблеми міжнародного інвестиційного арбітражу та міжнародного комерційного арбітражу.

Спікери і Модератори:

Конференція організована Польсько-українським відділенням Іспанського арбітражного клубу у співпраці з арбітражним судом Lewiatan та Інститутом правових досліджень Польської академії наук.

Повну Програму можна переглянути тут.

Участь у заході є безкоштовною, однак, потрібна реєстрація. Для того, щоб зареєструватися, будь ласка, відправте на електронну пошту tomasz.sychowicz@dentons.com ваше ім'я, прізвище, контактні дані та місце роботи.

Захід організовано у зв'язку з Міжнародною конференцією зі сприяння Арбітражу 2015 Вирішення спорів у сфері М&A і транзакцій JV, яка відбудеться у Варшаві 28-29 травня 2015 року. Для того, щоб дізнатися більше та зареєструватись на цей захід, будь ласка, перейдіть за посиланням: www.sadarbitrazowy.org.pl/en/Conference-program

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи