Анонс: II Арбітражна школа

Українська Арбітражна Асоціація та Ліга Студентів АПУ запрошують українських та іноземних студентів та молодих юристів взяти участь у ІІ Арбітражній школі, що проходитиме в м. Києві 7-11 травня 2014 в офісах провідних українських та міжнародних юридичних фірм. Арбітражна школа відкрита для українських та іноземних студентів четвертого та п’ятого курсу, студентів магістерської програми, а також аспірантів, викладачів та молодих практикуючих юристів, та є безкоштовною для всіх учасників. Кількість учасників обмежена до 30.

Інтенсивна п’ятиденна програма включатиме базові та спеціалізовані курси з арбітражу. Навчання проводитиметься у формі лекції, інтерактивних практичних занять, mock case та екскурсії в МКАС при ТПП України. Викладачами школи виступатимуть іноземні та українські фахівці у сфері міжнародного арбітражу. Робоча мова школи – англійська.

На сьогоднішній день такі спікери підтвердили свою участь:

  • Тетяна Сліпачук (Sayenko Kharenko, Київ, Україна)
  • Інга Качевська (University of Latvia, Латвія)
  • Володимир Хвалєй (Baker & McKenzie, Москва, Росія)
  • Олена Перепелинська (Sayenko Kharenko, Київ, Україна)
  • Ярослав Петров (Asters, Київ, Україна)
  • Андрій Панов (Norton Rose Fulbright, Москва, Росія)
  • Джеймс Кліффорд (Maitland Chambers, Англія)
  • Ігор Сюсєль (Baker & McKenzie, Київ, Україна)
  • Мацей Захаріашевич (Kozminski University, Польща)
  • Дмитро Загороднюк (InterLegal, Одеса, Україна)
  • Ілля Нікіфоров (Egorov Puginsky Afanasiev & Partners, Санкт-Петербург, Росія)
  • Ольга Трощенович (Freshfields Bruckhaus Deringer, Франкфурт, Німеччина)
  • Дмитро Марчуков (Egorov Puginsky Afanasiev & Partners, Київ, Україна)
  • Олег Бекетов (AstapovLawyers, Київ, Україна)
  • Іван Касинюк (AGA Partners, Київ, Україна)

Тренери Mock Case:

  • Олександр Друг (Sayenko Kharenko, Київ, Україна)
  • Володимир Яремко (Arzinger, Київ, Україна)

Досвід усіх перерахованих вище фахівців, безсумнівно, буде сприяти вивченню практичних аспектів міжнародного арбітражу студентами Школи.

Реєстрація на програму починається з 29 січня 2014 року і триватиме до 14 квітня. Кандидати повинні надіслати  на електронну пошту students@arbitration.kiev.uaта arbitration_school@ligauba.org.ua з темою листа: «Arbitration School 2014» своє резюме та есе англійською мовою (до 1000 слів) на тему «Майбутнє альтернативного вирішення міжнародних спорів».

«Для розвитку в Україні міжнародного арбітражу як практики необхідно в першу чергу допомагати молодим спеціалістам, що цікавляться арбітражем, отримувати знання, доступ до інформації та досвіду людей, які  ним вже займаються. Саме для цього минулого року Українською Арбітражною Асоціацію було започатковано проведення щорічної Арбітражної школи. Програма цього року буде ще більш інтерактивною та цікавішою» – коментує Президент УАА Тетяна Сліпачук.

Голова Ліги Студентів АПУ Ганна Глущенко зазначає: «Даний проект є унікальним. Як студентку мене особливо зацікавлює можливість взяти участь у заході, отримати надзвичайно цінні поради кращих практиків даної галузі і, окрім того, обмінятися досвідом з іноземними колегами. Звичайно ж, для Ліги студентів участь у такому масштабному заході є надзвичайно цікавим досвідом, що надасть ще більше можливостей для наших членів. Окрім того, цікавою для Ліги студентів є подальша співпраці з іноземними колегами. Впевнена, що взаємодія найбільшого об’єднання студентів-юристів і організації, що визначає розвиток арбітражу в Україні, стане запорукою успіху і призведе до подальших спільних і не менш цікавих проектів.»

Координатори цьогорічної школи Олена Перепелинська та Ярослав Петров (Член Правління та Генеральний Секретар УАА відповідно) відзначають: «проведення ІІ Арбітражної школи спільно саме з Лігою Студентів АПУ є цілком логічним. Адже школа – це не тільки досвідчені лектори, яких може запросити УАА. Це ще й учасники, задля яких школа власне й організовується. Сподіваємося, що співпраця з Лігою Студентів АПУ дозволить долучитися до участі в ІІ Арбітражній школі ще більшій кількості студентів, які цікавляться арбітражем.»

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи

Немає заходів у наступні 30 днів