Запрошення на конференцію Warsaw Arbitration and Mediation Days (23-25 травня)

WAMD - це триденна конференція, організована за спільною ініціативою провідних арбітражних установ Польщі: Польський національний комітет Міжнародної торгової палати, Арбітражний суд при Торгово-промисловій палаті Польщі у Варшаві, Арбітражний суд Конфедерації "Левіатан", Польська асоціація інженерів і оцінювачів, Варшавський університет і університет соціальних і гуманітарних наук SWPS у Варшаві. Партнери заходу - Міжнародна асоціація молодих юристів (AIJA) та Міжнародна торгова палата (ICC), Париж.

Конференція відбудеться 23-25 ​​травня 2018 року у Варшаві. Протягом цих трьох днів відбуватимуться презентації та лекції понад 50-ти юристів, експертів, науковців та практиків з Польщі, Німеччини, Франції, Великобританії, Чехії, Угорщини, Грузії, України, Греції, Румунії і навіть Бразилії. На заході буде представлено понад 20 доповідей, присвячених ключовим питанням, пов'язаним з комерційним та інвестиційним арбітражем, посередництвом, фінансовими аспектами альтернативного вирішення спорів, а також ролі психології в цьому процесі.

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ЗАХІД

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи