Запрошення на Форум EEDRF-2018, 20-21 вересня

Восени в Мінську вже у втретє пройде Форум з вирішення спорів країн Східної Європи (EEDRF). Міжнародний формат заходу на кілька днів об'єднає юристів з усього світу під одним гаслом «Знай свого експерта!».

20-21 вересня 2018 року в Мінськ Марріотт готель за адресою: проспект Переможців, 20 відбудеться Форум з вирішення спорів країн Східної Європи (EEDRF).

Мінськ чекає на приїзд понад 200 юристів, гравців вищої ліги, серед яких представники міжнародних юридичних фірм, корпоративні юристи, фахівці в області судових суперечок і арбітражу з країн Балтії, СНД, Європи і США, студенти юридичних вузів, а також члени академічної спільноти та державного сектору . Свою участь у Форумі вже підтвердили керівники найбільших арбітражних європейських центрів: Генеральний секретар Арбітражного інституту при Торгово-промисловій палаті Стокгольма, Генеральний секретар Віденського міжнародного Арбітражного центру, Генеральний секретар Арбітражного інституту Торгової палати Фінляндії та інші гості.

В цьому році Форум буде присвячений питанням експертизи. Ключові тематики для обговорення на Форумі визначені наступні:

∙ вибір експертів і нових послуг, які вони можуть надати

∙ найбільш ефективне використання експертів сторонами

∙ ефективні способи використання експертів трибуналами

Форум 2018 року включати в себе три дні:

20 вересня - Празькі правила, Майстер-клас від Партнера і Спеціальна культурна програма «Відкрий для себе Мінськ: у кожної вулиці своя історія».

21 вересня - Основний день Форуму з вирішення спорів країн Східної Європи, де більше 20 спікерів - висококваліфіковані фахівці в різних юрисдикціях з Австрії, Чехії, України, Фінляндії, США, Англії, Франції, Литви та інших країн - будуть брати участь і ділитися своїм досвідом за темою Форуму.

22 вересня - Унікальна подорож від партнера Форуму.

 

Ключовий спікер:

Луї Фланнері, QC є головою практики міжнародного арбітражу в юридичній фірмі Stephenson Harwood. Він спеціалізується на арбітражних і судових розглядах, приділяючи особливу увагу питанням шахрайства та колізійного права. Луї часто виступає з питань арбітражу та цивільного шахрайства на конференціях по всьому світу. Він має великий досвід в міжнародному комерційному арбітражі за регламентами основних інститутів (Американської Арбітражної Асоціації, Міжнародної торгової палати, Лондонського міжнародного арбітражного суду, Регламенту ЮНСІТРАЛ, Торгово-промислової палати Стокгольма та ін.), А також має досвід участі в судових розглядах у Високому суді Великобританії . Луї був призначений провідним міжнародним арбітражним практиком в «Who's Who Legal: Arbitration Lawyers 2018». Будучи практикуючим адвокатом-солісітором, він займався адвокатською діяльністю в міжнародних трибуналах і судах, включаючи Високий суд і Апеляційний суд. Луї надавав консультації з питань вирішення комерційних суперечок протягом більше 25 років і брав участь у багатьох прийнятих в Англії рішеннях.

Форум з вирішення спорів в країнах Східної Європи (EEDRF) організовано та проводиться за підтримки провідних юридичних фірм, що спеціалізуються на розгляді спорів, а також Арбітражної асоціації (Москва, Росія), Української арбітражної асоціації * і Асоціації міжнародного права та арбітражу (BILA). Організаційним партнером Форуму є адвокатське бюро «Сисуєв, Бондар, Храпуцький СБХ».

Як зазначає співголова Оргкомітету Форуму, адвокат, партнер адвокатського бюро «Сисуєв, Бондар, Храпуцький СБХ» Олександр Храпуцький, відмінною рисою заходу є його виключно практичний характер. «Форум - унікальний майданчик для країн Східної Європи, аналогів йому не існує. Його специфіка в тому, що він був створений юристами для юристів. А основна його ідея - познайомити юристів з тим, як працює механізм вирішення спорів у країнах Східної Європи, розповісти про особливості трактування законодавства судами різних країн. Тепер, коли з'явився Форум, Мінськ має можливість запропонувати всій юридичній спільноті живий та цікавий майданчик для серйозних дискусій. Ми, як організаційні партнери заходу, зацікавлені в тому, щоб були підняті злободенні питання, які викличуть інтерес професійного співтовариства і будуть широко обговорюватися в світовій пресі. Для цього готові представити колегам кращих спікерів, які входять в топ-сегмент найвідоміших юристів світу».

Форум в 2016 та 2017 років, показав грандіозний успіх заходу, який вже зарекомендував себе як чудовий майданчик для спілкування практиків, що спеціалізуються на розгляді спорів.

* Членам Української арбітражної асоціації надається знижка 10% на участь у Форумі. Вкажіть під час реєстрації інформацію про членство в вищевказаної Асоціації в поле Примітки (для юридичних осіб), в спеціально відведеному чек-боксі (для фізичних осіб).

З питань, пов'язаних з участю у форумі, звертайтеся, будь ласка, до головного координатора Форуму - Терентьєвої Лії за адресою електронної пошти info@eedrf.com

 

 

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи

Немає заходів у наступні 30 днів
Немає заходів у наступні 30 днів