XIII Вебінар УАА 'Master it! Чому варто отримати LLM за кордоном'

УАА раді оголосити про старт нового сезону вебінарів! Запрошуємо Вас на онлайн зустріч з українськими юристами, які поділяться досвідом навчання на LLM (і не тільки) програмах за кордоном. Наші спікери здобули освіту в Європі, Азії та США.

 

30.09.2021

17:00 за Києвом

 

Ми поговоримо про вступ, фінансування, навчання, а також можливості, які після нього відкриваються. Зустріч буде корисною для студентів та молодих юристів. Наприкінці буде Q&A, а тому чекатимемо на ваші запитання.

 

Робоча мова – українська.

Реєстрація за посиланням.

Трансляцію вебінару можна буде переглянути тут.

 

Модератори

Олександр Плачинта, Юрист, Kinstellar

Анна Гіяр Сажко, Юрист, Shearman & Sterling LLP

 

Спікери

Надя Микієвич, Юрист, INTEGRITES, Comparative and International Dispute Resolution at Queen Mary University of London

Євген Боярський, Старший Юрист, AGA Partners, к.ю.н., International Dispute Settlement (MIDS), University of Geneva and Graduate Institute of International and Development Studies (LLM)

Василина Одноріг, Старший Юрист, Vasil Kisil & Partners, International Economic Law, Business & Policy, Stanford Law School

Вячеслав Яворский, Юрист, Ropes & Gray Hong Kong, Juris Doctor, PCLL, City University of Hong Kong

Маркіян Мальський, Партнер, Arzinger, д.ю.н., International commercial arbitration Stockholm University (LLM)

 

цуи

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи