Вебінар УАА «Кар'єра під час повномасштабної війни: українські юристи про можливості за кордоном»

Українська Арбітражна Асоціація рада запросити Вас на новий Вебінар «Кар'єра під час повномасштабної війни: українські юристи про можливості за кордоном».

У складний для України час, коли багато юристів були вимушені змінити місце проживання та, досить часто, і місце роботи, хочемо запросити Вас до участі новому вебінарі УАА. Поговоримо про секондменти наших спікерів: нові обов’язки, культурний аспект нових місць, релокацію та подальші перспективи для українських юристів в іноземних компаніях.
 
Дата: 28 вересня 2022 року, 17:00 (Київський час)
Мова: українська

 
Спікери

Попова Ольга. Зараз працює Legal Counsel в General Electric Renewable Energy (Лондон). До війни працювала головним юрисконсультом в ДТЕК. 

Бандровський Владислав. Поєднує роботу юриста в ЮФ Саєнко Харенко та іноземного адвоката в Osborne Clarke (кросс-юрисдикційна практика, тобто не закріплений до офісу в одній юрисдикції). 

Гребенюк Дарина. Зараз працює іноземним юристом в Hogan Lovells (Варшава). До війни працювала страшим юристом в ЮФ Арцінгер. 

Модератори
 

Микієвич Надія, юрист ЮФ INTEGRITES. 
Поліщук Анастасія, юрист ЮФ AGA Partners.

 
Реєстрація за посиланням.
 
Трансляція вебінару буде доступна ТУТ.
 
Доєднуйтесь!

 

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи

Немає заходів у наступні 30 днів