VII Міжнародні арбітражні читання пам'яті академіка І.Г. Побірченка

Читання відбудуться 17 листопада 2020 року з 11:00 до 14:00 у дещо зміненому гібридному форматі.

Цього року Читання присвячені відкритому діалогу органів державної влади, бізнесу та юридичної спільноти щодо розвитку міжнародного арбітражу в Україні у 2020 році: Арбітраж для бізнесу, чи реформа для проформи? 

Попередня програма:
🕚 11:00 - 12:30 - І Сесія «Реформи арбітражу: куди йти?»
Модератор: Тетяна Сліпачук

🕚 12:45 - 14:00 - II Сесія: «Арбітраж і бізнес: відкритий діалог про головне» 
Модератор: Павло Бєлоусов

Ключові теми до обговорення під час Читань доступні за посиланням.

Реєстрація на читання.

Будь ласка, зверніть увагу, що у 2020 році Читання акредитовані Національною асоціацією адвокатів України. Адвокати, що беруть участь у Читаннях, можуть одержати залікові бали з підвищення кваліфікації. Щоб одержати залікові бали, будь ласка, заповніть відповідне поле у реєстраційній формі.

Цього року Читання відбуватимуться онлайн і офлайн. Будь ласка, вказуйте бажаний формат участі в реєстраційній формі. Для дотримання карантинних заходів, ми вимушені обмежити кількість місць для участі офлайн, і будемо додатково підтверджувати вашу реєстрацію.

Підтвердження реєстрації буде направлено на вашу електронну адресу до
13 листопада 2020 року. 

Українська Арбітражна Асоціація - інфопартнер заходу.

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи