V Міжнародні арбітражні читання пам’яті академіка І. Г. Побірченка

4 жовтня 2018 року Міжнародний комерційний арбітражний суд (ICAC) та Морська арбітражна комісія (UMAC) при Торгово-промисловій палаті України за сприяння Комісії Організації Об’єднаних Націй з права міжнародної торгівлі (ЮНСІТРАЛ) проводять V Міжнародні арбітражні читання пам’яті академіка І. Г. Побірченка. Українська Арбітражна Асоціація виступає інформаційним партнером заходу.

Беручи до уваги те, що у 2018 році відзначається 60-річчя прийняття Нью-Йоркської конвенції про визнання та виконання іноземних арбітражних рішень (1958 рік), учасниками якої є 159 держав, організатори Читань вирішили присвятити V Міжнародні арбітражні читання темі:

НЬЮ-ЙОРКСЬКА КОНВЕНЦІЯ ПРО ВИЗНАННЯ ТА ВИКОНАННЯ ІНОЗЕМНИХ АРБІТРАЖНИХ РІШЕНЬ: 60-РІЧНА ІСТОРІЯ УСПІХУ

До участі у Читаннях запрошуються:

  • адвокати та юристи
  • арбітри та спеціалісти провідних арбітражних інституцій світу
  • науковці
  • представники бізнесу
  • представники судової влади
  • спеціалісти підприємств та організацій, які спеціалізуються у сфері ЗЕД та міжнародного комерційного арбітражу

Вперше для представників бізнесу, адвокатів та практикуючих юристів під час конференції буде організовано зустріч з Генеральним секретарем та радником Голови ICAC для обговорення практичних питань застосування нового Регламенту та порядку звернення з позовами до ICAC.

Участь у Читаннях є платною: реєстраційний збір складає 1 500 гривень (для арбітрів ICAC та UMAC, а також представників судової влади участь є безкоштовною, аспірантам та студентам – знижка 50%)

Місце проведення: Торгово-промислова палата України, вул. Велика Житомирська, 33

Зареєструватись

Більше інформації

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи