Особливості арбітражу в Арбітражному інституті Торгової палати Стокгольму

Арбітражний інститут Торгової палати Стокгольму (ТПС) у співпраці з посольством Швеції в Україні, Шведською Арбітражною Асоціацією, Асоціацією Молодих Арбітрів Швеції та Українською Арбітражною Асоціацією радий запросити на міжнародний семінар, який відбудеться в Києві 14 червня 2018 року. Семінар відбудеться у Hyatt Regency Kyiv.

Арбітражні справи в Торговій палаті Стокгольму (ТПС)  включають, як контрактні, так і інвестиційні спори. Особливістю арбітражу ТПС є те, що він може розглядати як ті, так і інші спори. У той же час, є і спільні аспекти для комерційних та інвестиційних арбітражів у ТПС. Деякі з цих аспектів стали історично значущими для арбітражу (такі як дотримання конфіденційності арбітражного розгляду, наприклад), тоді як інші з’явились нещодавно в новому регламенті, прийнятому в 2017 році. На семінарі буде приділено увагу, в тому числі, і таким аспектам. Семінар завершиться прем'єрою фільму "The Quiet Triumph: How Arbitration Changed the World" в Києві.

РЕЄСТРАЦІЯ

ПРОГРАМА СЕМІНАРУ

Вхід на семінар безкоштовний.

Якщо у Вас є питання щодо реєстрації, будь ласка, звертайтеся до Сергія Уварова: secretariat@arbitration.kiev.ua.

БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ ПРО 7-ИЙ ШВЕДСЬКО-УКРАЇНСЬКИЙ БІЗНЕС ФОРУМ.

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи