Офіційна презентація Празьких Правил відбудеться 14 грудня 2018 року

Приєднуйтесь до історичної події в сфері арбітражу!

Празькі Правила були створені, щоб підвищити ефективність арбітражних процедур шляхом  заохочення більш активної ролі арбітражного трибуналу в керуванні провадженням. Зі створення найперших проектів, розроблених Робочою Групою, Празькі Правила знаходились в центрі багатьох дискусій та дебатів, але вже зовсім скоро, наприкінці 2018 року, їх буде офіційно презентовано публіці для використання!

Відповідно до рішення Правління УАА від 17 жовтня 2018 року, Асоціація приєднається до списку організацій, які підтримують Празькі Правила, і підпише їх у Празі.

Офіційна презентація Празьких Правил за підтримки Global Arbitration Review, відбудеться 14 грудня 2018 року в Празі, Чехія, за адресою Martinický palác, Hradčanské náměstí 67/8.

Основними темами для обговорення під час заходу будуть:

  • Кожному своє: процедури англо-саксонської системи права проти процедур романо-германської системи права в міжнародному арбітражі.
  • Чи ніщо не заважає успіху? Розкриття документів та e-discovery в арбітражі.
  • Збреши мені. Показання свідків проти письмових доказів. Чи може папір брехати?
  • Наскільки «заряджені рушниці» сприяють встановленню істини? Експерти, призначені сторонами, проти експертів, призначених арбітражним трибуналом.
  • З кам’яним обличчям: межі  ролі трибуналу у встановленні фактів.
  • Старим тут не місце? Jura Novit Curia в міжнародному арбітражі.

Конференція завершиться урочистим підписанням Празьких Правил та святкуванням.

Хочете дізнатись більше? Інформацію щодо спікерів, програми та реєстрації можна знайти ТУТ!

Більше інформації про Празькі правила на офіційному сайті ініціативи.

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи

Немає заходів у наступні 30 днів