Круглий стіл: Законопроект №5347: чого очікувати арбітражній спільноті?

30 квітня об 11:00 за Києвом, НААУ разом із Українською Арбітражною Асоціацією провели круглий стіл з представниками Міністерства юстиції, Комітету ВРУ з питань правової політики, МКАС, а також суддів Київського апеляційного суду.

8 квітня 2021 року у Верховній Раді України було зареєстровано проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення діяльності арбітражів» (реєстр. №5347).
Необхідність прийняття Законопроекту обгрунтована потребою вдосконалення законодавства, яке регулює утворення та діяльність постійно діючих арбітражних установ, з метою розвитку альтернативного способу вирішення міжнародних комерційних спорів, зменшення навантаження на державні суди, покращення інвестиційного клімату для великого бізнесу в Україні.
Задля обговорення необхідності прийняття та основних положень проекту акта УАА разом із Комітетом з питань альтернативного врегулювання спорів, що діє в рамках НААУ, ініціювали проведення круглого столу з представниками Міністерства юстиції, Комітету ВРУ з питань правової політики, МКАС, а також суддів Київського апеляційного суду та Верховного Суду.
 
Переглянути подію у записі можна за посиланням.
 
Організатори: НААУ, Українська арбітражна асоціація
Модератор:
Олена Перепелинська - адвокат, Голова Комітету з питань альтернативного врегулювання спорів, Президент Української арбітражної асоціації.
 

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи