Дні шведського арбітражу 2018: Адвокація в міжнародному арбітражі, 6-7 вересня

Шведська Арбітражна Асоціація запрошує вас взяти участь у конференції Дні шведського арбітражу 2018 (Swedish Arbitration Days 2018), яка відбудеться 6-7 вересня 2018 року у Стокгольмі. Українська Арбітражна Асоціація виступає інформаційним партнером заходу.

Незважаючи на ті, чи інші обставини справи, вони майже ніколи не визначають результат арбітражу. Натомість, провадження – це шлях вибору стратегічних рішень, що здійснюється від початку провадження до надання заключних аргументів, коли справа клієнта презентується арбітрам найбільш вигідним чином. У цьому процесі адвокат є як архітектором, так і будівельником, який будує справу на непорушних аргументах, і, в кінцевому підсумку, отримує прихильність арбітрів.

У 2018 році Дні шведського арбітражу будуть зосереджені на адвокатській діяльності в міжнародному арбітражі. На панельних дискусіях найвідоміші міжнародні арбітри обмінюватимуться досвідом щодо адвокації на всіх стадіях арбітражу та обговорюватимуть такі питання як:

  • Чи існують найкращі практики в письмовій адвокації і як їх можна застосовувати?
  • Чи володієте ви мистецтвом допиту свідків і як ви вирішуєте будь-які потенційні несподіванки?
  • Коли ви маєте можливість звернутися до арбітрів, як ви обираєте на чому зосередитись, і як можна використати різні стилі судової риторики, щоб арбітри почули те, що ви хотіли сказати?

Вартість ранньої реєстрації до 30 червня 2018 року становить 7 000 шведських крон після цієї дати застосовуватиметься звичайна вартість конференції (8 000 шведських крон).

У зв'язку з конференцією Дні шведського арбітражу 2018 різні організації влаштовуватимуть різні заходи, пов'язані з конференцією. Щоб отримати повну програму конференції та додаткову інформацію, натисніть тут.

Реєстрація на Дні шведського арбітражу 2018 відкрита онлайн на веб-сайті Шведської Арбітражної Асоціації.

Якщо у вас виникли запитання, зверніться до Шведської Арбітражної Асоціації за адресою: info@swedisharbitration.se.

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи

Немає заходів у наступні 30 днів