5-6 квітня 2014 у Києві відбудеться український Pre-Moot

За тиждень до початку усних слухань у Відні, 5-6 квітня 2014 року, українські команди, які беруть участь у Vis Moot, разом з Українською Арбітражною Асоціацією організовують український Pre-Moot. Ми запрошуємо команди з усіх університетів та юридичних шкіл, які займаються підготовкою до 21-го Vis Moot взяти участь в усних слуханнях в Києві.

Організатори намагатимуться забезпечити, щоб на попередніх навчальних слуханнях кожна команда виступила принаймні двічі, у якості позивача, а також у якості відповідача. Арбітри будуть обрані з визнаних фахівців у галузі міжнародного комерційного арбітражу з України та інших країн, а також тренерів команд.

Це також можливість відвідати місто Київ, де проходив Чемпіонат Європи с футболу UEFA 2012, а також місто, яке має унікальну історію та архітектуру. Для перебування строком до 90 днів в Україні віза не потрібна: громадянам США, Канади, Європейського союзу/ЄАВТ. Для громадян більшості країн СНД, відсутні будь-які часові обмеження.

Організатори можуть надати допомогу у питаннях щодо організації проживання під час перебування в Києві.

Для отримання додаткової інформації про український Pre-Moot у Києві, щодо участі команд, а також участі у якості арбітра, будь ласка, звертайтеся: Олександр Друг (odroug@sk.ua) або Сергій Гришко (sergiy.gryshko@cms-cmck.com).

Ми з нетерпінням чекаємо Вас на українському Pre-Moot 5-6 квітня 2014 р. в Києві!

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи