KIЕV ARBITRATION DAYS 2014: мислити глобально!

06 – 07 листопада 2014 року у місті Києві, Асоціація правників України проводить четверту міжнародну конференцію «KIЕV ARBITRATION DAYS 2014: мислити глобально!»

У конференції візьмуть участь провідні спеціалісти арбітражного судочинства зі всього світу задля обговорення проблем та перспектив міжнародного арбітражу в Україні та країнах СНД.

Програма дводенної конференції включає найскладніші та найактуальніші питання міжнародного арбітражу, а також детальний аналіз життєвого циклу інвестиційного арбітражу – від стадії підготовки документів до виконання арбітражного рішення.
Участь у конференції стане у нагоді передусім юристам, що практикують у сфері вирішення спорів, правникам широкої спеціалізації, адвокатам, науковцям та всім, хто цікавиться міжнародним арбітражем.
Щодо участі у заході звертайтеся, будь ласка, до Секретаріату АПУ

за тел.: (44) 492-88-48,

електронна пошта: conference@uba.ua

Контактна особа – Ія Савченко

Більш детальна інформація за посиланням

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи

Немає заходів у наступні 30 днів
Немає заходів у наступні 30 днів