III Конкурс РАА з Арбітражу Онлайн

Шановні колеги, раді повідомити Вам, що Арбітражна Асоціація (РАА), РАА25 і факультет права НДУ ВШЕ з радістю повідомляють, що вже визначено переможців онлайн-раундів III Конкурсу РАА

Конкурс РАА - щорічний студентський конкурс, який проводиться в популярному форматі ігрового судового процесу (moot court). Метою Конкурсу є навчання студентів практичним навичкам ведення справ в третейському розгляді.

Конкурс проводиться в два етапи:

10-20 травня 2018 року пройшли онлайн-раунди III Конкурсу РАА по Арбітражу Онлайн. За результатами першого туру Конкурсу було визначено 24 команди, які візьмуть участь в усних слуханнях Конкурсу 24-26 серпня 2018 року.


В онлайн-раундах взяли участь 66 команд, яких оцінювали понад 60 провідних практикуючих юристів у сфері вирішення спорів. Географія Конкурсу охопила 42 навчальних закладів з більш ніж 30 міст Росії, Республіки Білорусь і Казахстану:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В усних слуханнях візьмуть участь команди:

- Алтайського державного університету
- Вищої школи економіки
- Іванівського державного університету
- Московського державного університету
- Московського державного юридичного університету
- Московського державного інституту міжнародних відносин
- Пермської філії Вищої школи економіки
- Санкт-Петербурзького державного університету
- Санкт-Петербурзького філіалу Вищої школи економіки
- Північно-Західного університету (філії) Університету імені О.Е. Кутафина
- Сибірського федерального університету
- Томського державного університету
- Уральського державного юридичного університету
- Уральського інституту управління РАНХиГС

З повним списком команд можна ознайомитися тут

Всі Команди брали участь в двох онлайн-раундах в ролі позивача і відповідача за допомогою відеоконференцзв'язку. Арбітри оцінювали онлайн-виступи команд, а також підготовлені командами позовні заяви та відгуки на позовні заяви.

Усні слухання відбудуться з 24 по 26 серпня 2018 року на базі НДУ ВШЕ (Москва) за підтримки юридичних фірм Baker McKenzie і Saveliev, Batanov and Partners. Напередодні усних слухань 24 серпня відбудеться відкрита Конференція РАА для учасників і суддів Конкурсу, на яку запрошені всі бажаючі.
Організаційний комітет Конкурсу бажає успіхів командам в підготовці до другого туру!

З детальнішою інформацією можна ознайомитися на сайті РАА

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи