Українська Арбітражна Асоціація обрала нового Президента

14 листопада 2016 року, на Загальних Зборах Членів Української Арбітражної Асоціації (УАА) Олена Перепелинська (Партнер, Голова Арбітражної практики в СНД МЮФ INTEGRITES) була обрана новим Президентом УАА, заступивши на цій посаді Тетяну Сліпачук (Партнер, Голова Арбітражної практики ЮФ SAYENKO KHARENKO) .

Українська Арбітражна Асоціація заснована у вересні 2012 р. завдяки ініціативі українських і зарубіжних експертів у сфері арбітражу. Ключові цілі Асоціації включають, перш за все, просування України і, зокрема, Києва, як місця проведення арбітражного розгляду, сприяння та підтримка інтересу до міжнародного арбітражу, збільшення знань і обмін досвідом в сфері транскордонного вирішення спорів, а також розширення співпраці і комунікації між практикуючими юристами в сфері міжнародного арбітражу по всьому світу.

«Заснувати професійну арбітражну асоціацію та стати її першим президентом – стало справжнім випробуванням. Я б хотіла подякувати моїм колегам в Україні та за її межами за постійне надання підтримки УАА. Я вірю, що саме спільні зусилля призводять до успіху. Попри моє рішення не балотуватися на новий термін, я не залишаю УАА і буду докладати максимум зусиль для просування арбітражу в Україні та українських арбітражних юристів за кордоном», - повідомила Тетяна Сліпачук.

Президент УАА обирається кожні 4 роки серед членів Асоціації.

Новий Президент УАА Олена Перепелинська є одним із засновників Асоціації та членом Правління УАА, обраним у 2012 і 2015 рр. Протягом останніх чотирьох років вона відповідала за координацію і реалізацію декількох освітніх і законодавчих ініціатив УАА, включаючи щорічну Арбітражну Школу і розробку проекту Закону щодо вдосконалення процесуального законодавства України на підтримку арбітражу, який на даний час чекає свого першого читання в Парламенті України.

«Для мене велика честь бути обраною моїми колегами в якості другого Президента УАА. Я щиро переконана, що УАА відіграє центральну роль у розвитку та підтримці арбітражу в Україні. Я також вірю, що Україна могла б стати більш дружньою до арбітражу юрисдикцією завдяки вдосконаленню законодавства, впровадженню кращої світової практики в український арбітраж, освіти та навчанню різних груп українських юристів, як для роботи представником, так і арбітром. Я буду наполегливо працювати, щоб продовжити успіх, якого досягла моя попередниця.» - прокоментувала Олена Перепелинська. 

Додати в календар

Бюлетень

резюме

мотиваційний лист

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи

Немає заходів у наступні 30 днів
Немає заходів у наступні 30 днів