Призначено нового Генерального Секретаря УАА

Раді повідомити Вам про зміни у складі Секретаріату Асоціації!

Після майже 4 років гідного перебування на посаді Генерального Секретаря УАА Ярослав Петров виступив з пропозицією передати цю роль іншому члену УАА. 21 серпня Президент УАА, після обговорення кандидатур на цю посаду з членами Правління, призначила Генеральним секретарем Сергія Уварова.

Сергій постійно бере участь в організації заходів УАА з іншими арбітражними інституціями та долучається до діяльності робочих груп УАА. За свою професійну кар’єру Сергій Уваров брав участь в арбітражних провадженнях згідно з арбітражними регламентами LCIA, SCC, ICC, JAMS, LMAA, МКАС при ТПП України та МКАС при ТПП Російської Федерації. Його досвід включає представництво інтересів українських державних органів у арбітражі ad hoc згідно з регламентом ЮНСІТРАЛ, а також українських державних підприємств у іноземних судах та міжнародних арбітражах. Він консультував клієнтів щодо питань транскордонного банкрутства, розслідування шахрайства, у тому числі антикорупційних розслідувань, а також щодо визнання та виконання іноземних судових та арбітражних рішень в Україні. Зараз Сергій є старшим юристом практики Вирішення Спорів в юридичній фірмі AVELLUM.

«Для мене велика честь бути призначеним на цю посаду. Українська Арбітражна Асоціація є унікальним майданчиком, що об’єднує арбітражну спільноту України, дозволяє розвивати арбітраж та обмінюватися досвідом та найкращими міжнародними практиками. Дуже сподіваюсь, що в новій ролі зможу сприяти її подальшому розвитку» - зазначив Сергій.

Вітаємо Сергія з цим призначенням і бажаємо натхнення в роботі! Сподіваємось, його вагомий професійний досвід допоможе йому й надалі покращувати ефективність роботи УАА!

Ярославу Петрову ж виражаємо велику вдячність за чудову роботу, ініціативність і активність, високопрофесійну допомогу в організації безлічі заходів Асоціації та її підтримку впродовж цих років! Ярослав залишається членом Правління УАА та продовжуватиме свою гідну справу в складі цього органу.

Успіхів та нових досягнень Сергієві та Ярославові!

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи