Обране нове Правління Української Арбітражної Асоціації

16 листопада 2015 року відбулися Загальні Збори членів Української Арбітражної Асоціації («Асоціація) - професійної громадської організації, яка об’єднує українських та іноземних фахівців та вчених у сфері міжнародного арбітражу,- на яких пройшли чергові вибори до Правління Асоціації.

За результатами голосування до Правління Асоціації увійшли:

  • Gene Burd (партнер, Arnall Golden Gregory LLP)
  • Маркіян Ключковський (партнер, ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна)
  • Маркіян Мальський (партнер, Arzinger )
  • Дмитро Марчуков (партнер, Avellum Partners)
  • Noah Rubins (партнер, Freshfields Bruckhaus Deringer LLP)
  • Олена Перепелинська (партнер, Integrites)
  • Ярослав Петров (радник, Астерс)
  • Володимир Хвалєй (партнер, Baker & McKenzie)

Правління складається із 9 членів, які обираються кожні 3 роки серед членів Асоціації. Президент Асоціації входить до Правління за посадою.

Від імені Української Арбітражної Асоціації, ми висловлюємо подяку минулому складу Правління, а також тим, хто активно співпрацював з Асоціацією для досягнення спільної мети.

*           *           *

Українська Арбітражна Асоціація була створена у вересні 2012 з ініціативи українських та закордонних арбітражних експертів. Основа мета діяльності Асоціації, полягає в просуванні України і, зокрема, м. Києва, як місця проведення міжнародного арбітражу, наданні сприяння та підтримки інтересу до практики міжнародного арбітражу як способу вирішення транскордонних спорів, сприяння поширенню знань і досвіду вирішення спорів у порядку міжнародного арбітражу, а також в посиленні співпраці та обміну досвідом фахівців арбітражної практики з усього світу. 

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи

Немає заходів у наступні 30 днів