Нові партнери УАА

УAA раді повідомити, що МА(т)С "Палата арбітрів при Союзі юристів" та Міжнародний арбітражний центр стали новими партнерами Асоціації.

 

22 лютого 2021 року Українська Арбітражна Асоціація (УАА) і Міжнародний арбітражний (третейський) суд "Палата арбітрів при Союзі юристів" (МАС "Палата арбітрів") підписали Угоду про співпрацю, з метою створення сприятливих умов для популяризації та розвитку міжнародного комерційного та інвестиційного арбітражу, в тому числі і в бізнес-середовищі, а також формування проарбітражной правової системи і правозастосовчої практики.

 

11 серпня 2020 Українська Арбітражна Асоціація (УАА) і Міжнародний арбітражний центр (IAC) підписали  Меморандум про довгострокову співпрацю, з метою більш широкого поширення медіації та арбітражу, як засобу вирішення транскордонних спорів, і створення сучасної арбітражної інфраструктури в своїх юрисдикціях.

 

                матс                     IAC

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи