Досвід у віддалених слуханнях: опитування думок користувачів

Шановні Члени УАА! Хочемо повідомити, що Гарі Борн, Аннеліз Дей QC, і Хафез Вірджі, Президент Delos Dispute resolutions, запустили опитування користувачів про віддалені слухання!

Одним з найпомітніших наслідків пандемії COVID-19 для міжнародного арбітражу стала діджіталізація процесів, які раніше відбувалися при особистих зустрічах: зустрічі команд, конференції і, особливо, слухання, що стосуються основних процедурних питань і / або існуючі справи. Метою цього опитування є виявлення ступеня змін за допомогою емпіричних даних і попереднє уявлення про його постійність.

Ви можете взяти участь в опитуванні, перейшовши за посиланням: https://www.surveymonkey.com/r/delos-londap_remote-hearings-survey 

Опитування буде у відкритому доступі до п'ятниці, 3 липня 2020 року.

Чим більше відповідей Ви зможете дати, тим показовішими будуть результати масштабів впливу пандемії COVID-19. Не страшно, якщо Ви ще не брали участі в повністю дистанційному слуханні. В першу чергу, Ваші відповіді важливі для розуміння масштабів цього явища.

Попередні результати будуть опубліковані в юридичному журналі. В подальшому, в залежності від обсягу і якості даних, плануються один або кілька додаткових звітів.

 

авпав

 

 

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи

Немає заходів у наступні 30 днів
Немає заходів у наступні 30 днів