Basel Winter Arbitration School приймає заявки!

Базельська Зимова Арбітражна Школа відбудеться 5-9 лютого 2024 року на юридичному факультеті Базельського університету у Швейцарії.

Школа складатиметься з інтерактивної шестиденної програми, що ознайомить учасників з різними типами державного, приватного та змішаного арбітражу, а також з розвитком відповідної практики та можливостями кар’єрного зростання. Особливу користь від цієї програми отримають молоді практики та аспіранти, які працюють у сфері вирішення спорів.

З програмою Базельської Зимової Арбітражної Школи можна ознайомитися тут.

Якщо ви зацікавлені в подачі заявки на Базельську Зимову Арбітражну Школу 2024 року, заповніть форму ТУТ.

Українська Арбітражна Асоціація відбере двох кандидатів для участі в Базельській зимовій арбітражній школі. Щоб скористатися можливістю, підготуйте, будь ласка, мотиваційний лист на 150 слів, в якому вкажіть, чи бажаєте ви відвідувати школу особисто чи онлайн, та надішліть його на адресу info@arbitration.kiev.ua, вказавши в темі листа «Basel Winter Arbitration School». Будь ласка, надішліть свою заявку до 5 вересня 2023 р. Ми повідомимо вас про результати до 12 вересня 2023 р. Загалом, буде обрано два кандидата серед громадян України – один для онлайн-запису та один для особистої участі.

Про інші варіанти стипендій для участі в Базельській зимовій арбітражній школі можна почитати ТУТ.

basel

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи

Немає заходів у наступні 30 днів