Міжнародні змагання з морського арбітражу

Міжнародні змагання з морського арбітражу – це змагання для студентів та аспірантів англійською мовою, суттю яких є презентація позиції позивача та відповідача у спорі, який розглядається у порядку міжнародному морському арбітражі.

Змагання проводяться у два етапи. Перший етап – це письмова частина змагання (короткий аналог заяви до міжнародного морського арбітражу), в той час як друга частина є усною (імітація судових дебатів). Змагання розроблені для підвищення інтересу учасників до вивчення найбільш проблемних питань морського права. Усний етап проводиться в м. Одеса у будівлі Одеського апеляційного господарського суду та оцінюється провідними спеціалістами з морського права, міжнародного приватного права та публічного права.
За додатковою інформацією перейдіть за посиланням: http://www.cilj.org.ua/index.php/en/moot-court.html.

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи

Немає заходів у наступні 30 днів
Немає заходів у наступні 30 днів