Українська Арбітражна Асоціація та Ліга Студентів АПУ провели вебінар з Ноа Рубінсом

19 листопада 2014 відбувся вебінар присвячений темі інвестиційного арбітражу, організований спільно Українською Арбітражною Асоціацією і Лігою Студентів АПУ. В ході вебінару українські студенти отримали можливість поговорити з Ноа Рубінсом, партнером практики вирішення спорів в паризькому офісі Freshfields Bruckhause Deringer, а також главою глобальної групи з вирішення спорів Росія/СНД. Цей веб-семінар зібрав більше 20 студентів і молодих юристів, зацікавлених в зазначеній темі.

Лекція була досить інформативною і корисною, обговорювався ряд важливих питань: питання історичного розвитку інвестиційного арбітражу, двосторонніх інвестиційних договорів, статусу інвестора та інші.

Анастасія Матвієць, магістр права і учасник вебінару, сказала: "Організований вебінар з паном Рубінсом був дуже інформативним і зрозумілим. Не кожен день у вас є така дивовижна можливість поспілкуватися на тему інвестиційного арбітражу з випускником Гарварду. Крім того, я бачу цю ініціативу як можливість для українських студентів, які бажають навчатися за кордоном, вибрати свою майбутню спеціалізацію."

Українська Арбітражна Асоціація та Ліга Студентів АПУ щиро вдячні пану Ноа за участь.

Інші вебінари з іноземними юристами вже скоро!

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи