Наступне засідання робочої групи з розвитку арбітражу в Україні відбудеться 20 грудня 2013 року

Повідомляємо Вас, що наступне засідання робочої групи відбудеться 20 грудня 2013 року о 9:00 в офісі Представництва «Бейкер і Макензі Сі-Ай-Ес, Лімітед» – м. Київ, вул. Воровського, 24, Бізнес-центр “Ренесанс”.

Запрошуємо усіх зацікавлених юристів, які професійно займаються або цікавляться практикою розгляду спорів у міжнародному арбітражі та третейських судах, до співпраці.

В роботі групи може взяти участь будь-який член або кандидат у члени УАА. На засідання робочої групи будуть також запрошуватись представники інших профільних організацій.

З будь-яких питань щодо роботи групи можна звертатися до координатора групи І. Сюселя, Представництво «Бейкер і Макензі Сі-Ай-Ес, Лімітед» (Ihor.Siusel@bakermckenzie.com), та куратора групи Т.Сліпачук, ЮФ «Саєнко Харенко» (TSlipachuk@sk.ua).

« Українській юридичній громадськості унікальний ресурс – Електронна бібліотека «Наука права»
Українська Арбітражна Асоціація подарувала Бібліотеці Антоновичів (НаУКМА) книжки з альтернативного вирішення спорів та міжнародного арбітражу »

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи