IV Міжнародний юридичний форум з міжнародного торгового права та міжнародного комерційного арбітражу

27 листопада 2015 р. у Мінську (Білорусь) відбудеться IV Міжнародний юридичний форум з міжнародного торгового права та міжнародного комерційного арбітражу, в якому візьмуть участь експерти у сфері міжнародного арбітражу - партнери провідних юридичних фірм, міжнародні арбітри, діячі науки.

Головною темою Міжнародного юридичного форуму стане застосування санкцій та їх вплив на невиконання контрактних зобов'язань.

В рамках Форуму також відбудеться обговорення таких питань, як неупередженість і незалежність арбітрів, порядок подання заяви про відвід, тенденції розвитку будівельного права, включаючи застосування контрактів FIDIC в якості міжнародних будівельних стандартів та специфіку будівельних спорів у різних національно-правових площинах, а також формування м’якого права у арбітражній практиці XXI століття.

Форум стане незалежним майданчиком для активного обміну досвідом та обговорення нагальних правових питань експертами міжнародного арбітражу.

Програма Форуму

Захід відбудеться за адресою:

Бізнес-центр «Вікторія», Конгрес-хол,проспект Переможців, 59, 

Мінськ, Білорусь

Контакти для реєстрації:

Тел.:+375 (17) 205-03-00

28-30 листопада 2015 року після Форуму за традицією відбудеться IV Міжнародний студентський конкурс з міжнародного торгового права та міжнародного комерційного арбітражу ICC Lex Mercatoria.

Організаторами Конкурсу є: юридичний факультет Білоруського державного університету, Міжнародний арбітражний суд ICC (Париж), Міжнародний арбітражний суд при Білоруській ТПП, Російський національний комітет ICC (ICC Russia), ГО «Білоруський республіканський союз юристів» і ТОВ «ЮрСпектр». Українська Арбітражна Асоціація виступає інформаційним партнером заходу.

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи