Українська Арбітражна Асоціація вітає українську команду з успішним виступом на ІІІ Міжнародному студентському конкурсі ICC Lex Mercatoria

Українська Арбітражна Асоціація (УАА) щиро вітає команду Київського національного університету імені Тараса Шевченка (“КНУ ім. Т. Шевченка”) та її тренера Микиту Ноту, юриста ЮФ Авеллум Партнерс, із здобуттям високих результатів на III Міжнародному студентському конкурсі з міжнародного торговельного права та міжнародного комерційного арбітражу ICC Lex Mercatoria, який проходив з 28 листопада по 1 грудня 2014 року в Мінську (Республіка Білорусь) на базі юридичного факультету Білоруського державного університету. Одним із організаторів конкурсу виступив Міжнародний арбітражний суд ICC (Париж). УАА виступила інформаційним партнером конкурсу.

В результаті чесного професійного поєдинку українська команда КНУ ім. Т. Шевченка у складі Володимира Жеребецького (1-й курс магістратури юридичного факультету КНУ ім. Т. Шевченка) та Вікторії Карман (1-й курс магістратури Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Т. Шевченка) зайняла 2-ге місце за кращий меморандум позивача, 3-тє місце за кращий меморандум відповідача та 9-те місце з 16-ти команд в загальному заліку.

Ukr Team

Українська команда висловлює щиру подяку Олені Перепелинській, раднику Sayenko Kharenko та члену Правління УАА, за надану організаційну підтримку команді в якості регіонального представника організаційного комітету конкурсу ICC Lex Mercatoria.

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи

Немає заходів у наступні 30 днів
Немає заходів у наступні 30 днів