Новий проект співпраці арбітрів з усього світу та Global Arbitration Review - ‘Arbitrator Research Tool’ (GAR ART)

Ви колись хотіли дізнатись, хто бачив арбітра «в дії» останнім часом, - так щоб Ви могли отримати актуальну інформацію щодо його роботи? Чи щоб Ви мали змогу дізнатись, якому підходу арбітр надає перевагу з таких питань, як процедура розкриття доказів або розірвання контракту, перш ніж з ними стикнутися? - Тепер Ви це можете.

Дорогі колеги! УАА хоче звернути Вашу увагу на новий проект Global Arbitration Review - ‘Arbitrator Research Tool’ (GAR ART): новий сервіс, який допомагає в обох випадках: містить інформацію про те, хто останнім часом із ким контактував, тож Ви можете зв'язатися з людиною, яку ви знаєте, напряму - плюс інтерв'ю з тими самими арбітрами щодо їхнього стилю «ведення справи».

Треба просто ввести ім’я арбітра в рядку пошуку. Якщо ім’я арбітра згадується в системі в будь-якій ролі, з’являться відповідні сторінки. Сайт простий в навігації та пошуку. Наприклад, можна здійснювати пошук на основі мови, арбітражних правил або статі арбітра.

Тут ви можете знайти коротку презентацію або просто переглянути коротке 2-хвилинне відео, яке демонструє ART у дії.

До вересня ART буде налічувати понад 150 профайлів.                  

ART - це платформа для співпраці між арбітрами та GAR. Арбітри надають біографічні дані, анкети та ресурси, а GAR та її споріднене видавництво Who's Who Legal отримують інформацію щодо "наочної роботи".

Членами Асоціації можуть бути фізичні дієздатні особи, що мають вищу юридичну освіту, є фахівцями у галузі міжнародного комерційного арбітражу чи мають професійний інтерес до практики міжнародного комерційного арбітражу та поділяють мету та завдання діяльності Асоціації. Детальніше

brochure

event

Заходи

Немає заходів у наступні 30 днів